ImunnoVis 

Infeksionet e sipërme të frymëmarrjes (URI) - sfida në praktikën klinike

URI-të janë sëmundja infektive më e zakonshme në popullatën e përgjithshme dhe shkaku kryesor i ditëve të humbura në punë ose shkollë.

Shumica e URI-ve janë origjinale virale pa terapi specifike antivirale. Agjentët viralë pësojnë ndryshime të shpeshta të antigjenicitetit, duke paraqitur sfida për mbrojtjen imune.

Ekzistojnë proporcione të larta të rezistencës ndaj antibiotikëve në shkaqet më të zakonshme bakteriale (streptokokët e Grupit A, Streptococcus pneumonia, Haemophilus influenza, Moraxella catarrhalis, Staphylococcus aureus)

Infeksioni viral mund të çojë në superinfektim bakterial të strukturave ngjitur (Otitis media, Bronkit, Pneumoni, etj.) Ose një gjendje mbartëse kronike (faringjit streptokoksik i grupit A).

ImmunoVis përmban imunostimulator të patentuar, shumë imunogjen, poli-bakterial të 6 shtameve bakteriale të vrara të liofilizuara, të cilat janë shkaku kryesor i infeksioneve serioze të traktit respirator.

Përbërja e tij unike e qelizave të vrara dhe lizateve përmban të gjitha strukturat antigjenike të këtyre baktereve që është thelbësore për stimulimin si jo-specifik (fagocitoza, qelizat NK, prezantimi i antigjenit) dhe përgjigjet specifike imune (qelizat T dhe B, sekretuese-IgA, etj.) .).

Ky kompleks imunostimulues poli-bakterial është zhvilluar nga ekspertë kryesorë bullgarë si rezultat i më shumë se 25 vjet hulumtimesh në fushën e imunostimulimit (Qendra Kombëtare e Sëmundjeve Infektive dhe Parazitare, Sofje, Bullgari).

Përdoret nga të gjithë kontigjentet ushtarake Bullgare jashtë vendit për mbështetje të përditshme imune.

Indikacionet

Imunoterapia. Mbrojtja ndaj infeksioneve të përsëritura të traktit respirator dhe përkeqësimeve infektive të bronkitit kronik. Mbështetja e trajtimit të infeksioneve akute të frymëmarrjes. Rekomandohet si një terapi shtesë në:

- Bronkit akut dhe kronik

- Anginë, bajamet, faringjit, laringit

- Rinit, sinusit dhe otit

- Infeksione rezistente ndaj antibiotikëve konvencionalë

- Parandalimi i ndërlikimeve bakteriale të infeksioneve virale të sistemit të frymëmarrjes, veçanërisht tek fëmijët dhe të moshuarit.

Dozimi dhe administrimi për ImmunoVis

Të rriturit dhe fëmijët mbi 9 vjeç - 1 tabletë çdo ditë pas ngrënies.

Fëmijët 2-3 vjeç - një tabletë ose 5 ml shurup çdo ditë pas ngrënies. Fëmijët 4-8 vjeç - 1 tabletë ose 5 ml shurup 2 herë në ditë pas ngrënies.

ImmunoVis është i përshtatshëm për përdorim të vazhdueshëm dhe veçanërisht në fillim të sezonit vjeshtë-dimër për një periudhë minimale prej 3 muajsh.

Mund të kombinohet me vaksinat e gripit dhe me terapi antibiotike.

Magazinimi: në temperaturë dhome larg mundësive të fëmijëve.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

7 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.