OTI FITOFLUX

Përbërësit

sheqer

ujë

Eukalipt (Eucalyptus globulus Labill.) Gjethet E.F.

Rrënja Altea (Althaea officinalis L.) E.F.

Trumza (Thymus serpyllum L.) lë E.F.

Lichen Islandeze (Cetraria islandica L.) thallus E.F.

Pulmonaria (Pulmonaria officinalis L.) lë E.F.

Lulekuqe (Papaver rhoeas L.) lule E.F.

Linden (Tilia platyphyllos Scop.) Lule E.F.

Sundew (Drosera rotundifolia L.) bar me lule E.F.

Ruajtës: Sorbat kaliumi

Rregullatori i aciditetit: acid limoni. E.F.

ekstrakti i lëngut hidroalkoolik (alkooli, uji, bima e thatë) raporti i ekstraktit të bimës 1: 1

Shkalla alkoolike 2.2 °

Paralajmërime

Marrja ditore e ac. Usnic më pak se 30 mg. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Mbajeni larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç. Produkti nuk synon të zëvendësojë një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të saktë.

Informacion shtese

Paketimi

Shishe 200 ml.

Doza e rekomanduar 5ml 4-5 herë në ditë.

Sasitë mesatare

për dozë ditore Sasitë mesatare për dozën ditore prej 25 ml: Eucalyptus globulus E.F. 270 mg, Althaea officinalis E.F. 270 mg, Thymus serpyllum E.F. 270 mg, Cetraria islandica E.F. 270 mg, Pulmonaria officinalis E.F. 270 mg, Papaver rhoeas E.F. 270 mg, Tilia platyphyllos E.F. 270 mg, Drosera rotundifolia E.F. 270 mg.

8 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

6 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.