Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Rekomandohet në irritime kutane pa lëngëzim dhe pas ndërhyrjeve dermato- kirurgjikale.

Pasuria e kësaj formule dhe efikasiteti specifik i secilit nga përbërësit e tij, i japin asaj fuqi mbuluese, riparuese dhe qetësuese.

Cicalfate Crème siguron gjithashtu një komfort kutan të shkëlqyer, që optimizon procesin e riparimit të saj.

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.