Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Hidratimi i lëkurave të ndjeshme është një veprim i përditshëm i domosdoshëm.

Për këtë duhen zgjedhur produkte shumë cilësore dhe me një butësi ekstreme në të njëjtën kohë. Hydrance Optimale rivendosekuilibrin hidrik falë bashkimit të përbërësve aktivë që imitojnë sistemin hidratues dhe mbrojtës të filmit të lotit, duke garantuar gjithashtu një biodisponibilitet të Ujë Termal Avëne në lëkurë.

Emulsion oil-free ultra i lehtë, hidratues dhe mbrojtës kundër UVA dhe UVB (me filtër mbrojtës SPF 20) dhe kundër radikaleve të lira.

Aplikohet në mëngjes mbi fytyrë dhe qafë.

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.