LINISTRESS DUO

LINISTRESS  DUO është efektiv për :

Largimin e tensionit mendor që pengon qetësinë dhe gjumin e qetë

Çrregullimet e gjumit të shkaktuara nga stresi dhe ankthi

Disa lloje të pagjumësisë (pagjumësia e induksionit, zgjimi i hershëm, gjumi me ndërprerje)

Sindroma e gjumit të vonuar- një tip pagjumësie që karakterizohet nga një gjëndje zgjimi dhe një pamundësie për të rënë në gjumë para orës 2:00 deri 3:00

Çrregullimet e gjumit për shkak të ndryshimit të ritmit qarkullues – plakjes, punës së zhvendosjes, njerëzve të prekur nga verbëria

Çrregullimet e gjumit shkaktuar nga ndryshimi I orës zonale – jet lag

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.