Stresvit

Stresi është një stres fizik ose emocional i organizmit, organizmi është një përgjigje e përshtatshme mund të çojë në prishje, duke shkaktuar sëmundje. Vitaminat B rritin mbrojtjen adaptive, dhe sfondi psiko-emocional i njeriut është stabilizuar. Bakri normalizon sistemin nervor. Zinku rrit performancën fizike dhe mendore.

Vitaminat e kompleksit B, vitamina C dhe bakri mbështesin funksionimin normal të sistemit nervor dhe janë të dobishme për ruajtjen e një niveli normal të energjisë dhe vitalitetit

Zinku, bakri, vitaminat B6, B12 dhe vitamina C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.