VERTIGO

Nëse jeni duke marrë ilaçe antikoagulante ose antirombocite, këshillohuni me mjekun tuaj përpara se të merrni produktin. Nuk rekomandohet të përdorni produktin gjatë shtatëzënësisë dhe gjidhënies.

Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Mbajeni larg fëmijëve të moshës nën tre vjeç. Shtesat nuk synojnë të zëvendësojnë një dietë të larmishme.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.