Vajrat e peshkut Ultra ofrojnë një burim mjaft të pasur të acideve yndyrore esenciale DHA (Docosahexaenoic acid) dhe EPA (Eicosapentaenoic acid) që ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit dhe mirëqënien tonë.

EPA dhe DHA klasifikohen si acide yndyrore esenciale pasi nuk mund të sintetizohen nga vetë trupi i njeriut dhe si pasojë duhen të merren nëpërmjet djetës. DHA kontribuon në mirëmbajtjen e shikimit dhe funksioneve të trurit. Së bashku DHA & EPA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.

Kapsulat Ultra Omega-3 përmbajnë vitaminë E, që ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Procesi i distilimit të shumëfishtë Opti-pure për një cilësi maksimale

Produktet e Vitabiotics janë të njohura për cilësinë e lartë. Ultra Omega-3 i nënshtrohet një proçesi purifikimi unik të quajtur Opti-pure që përfshin distilim të shumëfishtë dhe disa faza filtrimi që sigurojnë cilësinë e produktit përfundimtar. Produkti është i testuar dhe i çertifikuar sipas standarteve dhe rregulloreve të KE (Komisionit Europian) dhe OBSH (Organizatës Botërore të Shëndetësisë). Vaji i peshkut Ultra Omega-3 është i prodhuar në Norvegji, duke garantuar kështu cilësinë e lëndës së parë.

 Përdorimi

Dy kapsula në ditë, mundësisht me një vakt dhe me një gotë qumësht apo lëng portokalli. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Pa ngjyrues

Pa konservues (i pasuruar me Vitaminë E natyrale)

Pa gluten

Për të parandaluar çdo shije apo aromë të padëshiruar, kapsulat Ultra Omega-3 përdorin një maskim me shije portokalli

Pa sheqer

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.