Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 100 In Stock

  Xamamina është një ilaç me kapsulë të butë që përmban dimenhidrat. Xamamina është një ilaç që përdoret për trajtimin e fenomeneve të tilla si sëmundjet e detit, avionit, makinës dhe trenit dhe për këtë arsye i përket kategorisë së barnave antiemetike (kundër të vjellave) dhe kundër të përzierave.

  Availability: 100 In Stock

  Elektrolytet, të tilla si kalciumi, kaliumi dhe magnezi, janë mikronutrientë që gjenden natyrshëm në trupin tonë. Ekuilibri i këtyre mikronutrientëve është thelbësor për funksionimin normal të qelizave, muskujve dhe nervave tanë. Kur ky ekuilibër është i shqetësuar, mund të ndodhë dehidratimi. Çekuilibër mund të shkaktohet pas diarresë, djersitjes së tepërt, gjatë ditëve të nxehta të verës dhe pas ushtrimeve të lodhshme fizike. Hidrolytes është një kombinim i kalciumit, kaliumit, klorit, magnezit dhe natriumit.

  Product added to compare.