Një sinjal akustik tregon që matja ka përfunduar.

• Alarmi i etheve: Një alarm do të bie nëse temperatura është. 37.8⁰C

• Ruan temperaturën e fundit të matur dhe fiket automatikisht.

• Në dispozicion në 4 ngjyra të ndryshme: Blu (2 nuanca të ndryshme), Rozë dhe Jeshile

2998 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

2 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.