Subcategories

  Filtrat aktiv

  COLINOX 20ml

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 500 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Pezullimi oral gastro-funksional Colinox, është një emulsion i qëndrueshëm, me ngjyrë karamel, bazuar në Simethicone dhe Bacillus coagulans, i formuluar në pika për të lehtësuar administrimin. Funksionon duke zvogëluar tensionin sipërfaqësor të flluskave të gazit që formohen brenda sistemit të tretjes.

  Butifar 30 Kapsula

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 2 028 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Kapsulat Butifar përmbajnë kripë natriumi të acidit butirik (natyror natriumi), i cili mbrohet nga disa lipide speciale të patentuara, duke lejuar një çlirim të kontrolluar të natriumit natyror përgjatë gjithë gjatësisë së zorrës së hollë dhe veçanërisht zorrës së trashë. Kapsulat inovative lëshohen vetëm kur arrijnë në zorrë, dhe jo në stomak. 

  Product added to compare.