• Çmim i zbritur

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Përshkrimi i Produktit

Nuk Kupeta Gjiri Ultra Dry, absorbuese, miqësore për lëkurën

Periudha e ushqyerjes me gji është një kohë e veçantë e lidhjes midis nënës dhe fëmijës së saj. Për të siguruar që nënat mund të përqendrohen plotësisht në ato momente intime, kupetat e gjirit janë një aksesor praktik – ato mbrojnë lëkurën dhe veshjen gjithashtu ndërmjet kohës së ushqyerjes me gji.

NUK Ultra Dry Breast Pads u krijuan posaçërisht për t’i dhënë nënave siguri dhe rehati gjatë periudhës së gjidhënies çdo ditë. Falë shtresës së brendshme veçanërisht absorbuese, kupetat janë jashtëzakonisht absorbuese dhe ofrojnë mbrojtje të besueshme të lëkurës dhe veshjeve. Kupetat janë veçanërisht të përshtatshme për lëkurën, pasi materialet e përdorura nuk janë vetëm të buta, por edhe ajrosen. Kupetat në formë të përsosur përshtaten në mënyrë optimale të gjirit dhe janë gati të padukshme falë sipërfaqes së tyre të qetë dhe pa rrudha. Shiriti ngjitës NUK shërben për vendosje të sigurt në sytjena.

100 Artikuj

in the same category

1 produkt tjetër në këtë kategori:
Product added to compare.