OTI BCOMPLEX

Vitaminat B te Oti BColmpex kontribuojnë në: - ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar (Vitamina B6, Vitamina B12, acid folik) - mirëmbajtjen e funksionimit normal të sistemit nervor (Biotina, Niacina, Vitamina B1, Vitamina B2, Vitamina B6, Vitamina B12 ) - të mbajë metabolizmin normal të energjisë (Biotin, Niacin, Vitamina B1, Vitaminë B2, Vitaminë B5, Vitaminë B6, Vitaminë B12) - të mbajë funksionin normal psikologjik (Vitamina B6, Vitamina B12, Acid Folik) - zvogëlon lodhjen dhe lodhjen (Niacin, Vitaminë B2, Vitamina B5, Vitamina B6, Vitamina B12, acid folik)

Përbërësit

 • Inositol
 • Trashës: Niseshte orizi
 • PABA (acid para-aminobenzoik)
 • hidroksi-propil-metilcelulozë (kapsulë vegjetariane)
 • Niacin
 • Vitamina B1
 • Vitamina B2
 • Vitamina B5
 • Dioksid silici agjent anti-cakes
 • Vitamina B6
 • Biotina
 • Acid folik
 • Vitamina B12
 • Paralajmërime
 • Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar te OTI BCOMPLEX. Mbani larg mundësive të fëmijëve nën moshën tre vjeç. Produkti nuk është një zëvendësues për një dietë të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Informacion shtese

Paketimi

60 kapsula prej 450 mg.

Doza e rekomanduar 4 kapsula në ditë.

Sasitë mesatare

për dozë ditore Sasitë mesatare për dozën maksimale ditore të 4 kapsulave: Inositol 816 mg, PABA 100 mg, Niacin 36 mg (225% të NRV), Vitaminë B1 25 mg (2273% të NRV), Vitaminë B2 25 mg (1786) % e NRV) NRV), Vitamina B5 18 mg (300% e NRV), Vitamina B6 9.5 mg (678% e NRV), Biotinë 450 mcg (900% e NRV), Acid folik 400 mcg (200% e NRV) , Vitamina B12 25 mcg (1000% e NRV). VNR: Vlera ushqyese referuese.

8 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.