Filtrat aktiv

ESI- Immunilflor *12 flacon

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 1 750 Lekë
Availability: 100 In Stock

Immuniflor është një shtesë ushqimore me bazë Echinaceae, Uncaria, Zink, Vitaminë C dhe Mjaltë Manuka. Echinaceae dhe Unacaria janë të nevojshme për mbrojtjen natyrale të organizmit. Vitamina C dhe zinku kanë rol në sistemin imunitar. Përmban 2 miliard fermente. Mjalti i Manukës për një shije të këndshme dhe rivitalizues.

Availability: 100 In Stock

Procollagen është një shtesë ushqimore e studiuar për stimulimin e sintezës natyrale të kolagjenit që me avancimin e moshës reduktohet dhe rigjenerimi dhe riparimi i lëkurës ndodhin me ngadalë. Lëkura humb në mënyrë progresive elasticitetin dhe tonusin me kalimin e kohës: lëkura nuk mund të kundërshtojë më efektet e kontraktimit të muskujve dhe në sipërfaqe shfaqen rrudha që me kalimin e kohës bëhen më të dukshme.

Product added to compare.