Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
  * * * * * 25% ULJE * * * * * Përfitoni nga zbritje prej 15% nëse regjistroheni përmes Facebook +10% zbritje kuponi që mund të përdoret brenda 30 ditësh.

  Vitabiotics – Wellbaby Vit D Drops

  1 500,00 Lekë

  WELLBABY VIT D DROP

  Sasia

  Wellbaby Vit D Drops është prodhuar me kujdes nga ekspertet e Vitabiotics dhe ofron një nivel ekzakt të vitaminës D për foshnjat dhe fëmijët, e rekomanduar nga Departamenti i Shëndetit në Mbretërinë e Bashkuar, në një bazë natyrale vaji ulliri. I përshtatshëm për foshnja nga lindja deri në 4 vjeç.

  Rritja dhe zhvillimi i kockave

  Një bebe lind me 300 kocka dhe gjatë 5 viteve të jetës së bebes tuaj kockat rriten shpejt. Wellbaby Vit D Drops ofron vitaminë D (Si D3, forma e preferuar e vitaminës D), që duhet për rritjen normale dhe zhvillimin e kockave tek fëmijët. Gjithashtu kontribuon në mirëfunksionimin e sistemit imunitar.

  Departamenti i Shëndetit në Mbretërinë e Bashkuar rekomandon

  Departamanti i Shëndetit rekomandon që bebet nga lindja deri në një vjeç të marrin një suplement që përmban 8.5-10mcg vitaminë D dhe për fëmijët nga 1 deri në 4 vjeç të marrin një suplement që përmban 10mcg vitaminë D.

  Disa arsye të tjera pse duhet të përdorni Wellbaby Vit D Drops

  Wellbaby Vit D Drops nuk përmban vaj kikiriku, dhe nuk ka ëmbëlsues artificialë, ngjyrues ose konservantë, kripë, maja ose laktozë dhe është i përshtatshëm për vegjetarianë. Nuk është e testuar në kafshë. Një shiringë është e përfshirë në paketë.

  Udhëzime mbi përdorimin

  Jepini fëmijës 0.5ml në ditë, sipas matjes me shiringë, direkt në gojë.
  Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.
  Për fëmijët nga lindja deri në 4 vjeç.

  100 Artikuj