Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 98 In Stock

  Dexpanthenol 

  Pomada Bepanthen nxit shërimin e plagëve sipërfaqësore. Ai përmban përbërësin aktiv dexpanthenol në bazën e vajit. Dexpanthenol kalon në lëkurë shpejt dhe lehtë pas aplikimit. Në qelizat e lëkurës, ai shndërrohet në acid pantotenik, i cili ndikon ndjeshëm në formimin dhe ripërtëritjen e epitelit të lëkurës, përshpejton shërimin e plagës dhe lehtëson inflamacionin.

  Availability: 100 In Stock

  Chlorhexidine Gluconate Solution / Chlorhexidine Gluconate / Chlorocrésol - Hexamidine Di-Isétionate

  Perdoret për të pastruar afeksionet e lëkurës dhe mukozave, të infektuara ose në rrezik infektimi Ky produkt është një antiseptik me aktivitet të ulët që përmban heksamidinë dhe klorheksidinë në tretësirë ​​shkumuese.

  Availability: 100 In Stock

  Diaseptyl është një spraj që pastron dhe dezinfekton lëkurën e dëmtuar pas një plage sipërfaqësore, inflamacionin dhe dermatitin infektiv ose pas ndërhyrjeve kirurgjikale nëse është e nevojshme. Ka veprim të fuqishëm antibakterial, jo irritues dhe mund të përdoret për të gjitha llojet e lëkurave. Mund të përdoret tek foshnjat, fëmijët dhe të rriturit.

  Afloderm 20 g Krem

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  Dipropionate alclomethasone 0.5 mg/1g

  Ky ilaç përmban përbërës aktiv alclometasone dipropionate, i cili i përket një grupi ilaçesh të quajtur kortikosteroide topike që janë referuar edhe si steroide topike. Këto kremra dhe vajëra përdoren në lëkurë për të lehtësuar simptomat e ekzmës ose dermatitit duke zvogëluar inflamacionin, kruajtjen dhe skuqjen. Lehtëson simptomat, si dhembjet e lëkurës, të kuqërat dhe fshesa të vockla. Alclometasone mund të lehtësojë edhe acarimin e shkaktuar nga pickimet dhe pickimet e insekteve.

  Afloderm 20 g Vaj

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  Dipropionate alclomethasone 0.5 mg/1g

  Ky ilaç përmban përbërës aktiv alclometasone dipropionate, i cili i përket një grupi ilaçesh të quajtur kortikosteroide topike që janë referuar edhe si steroide topike. Këto kremra dhe vajëra përdoren në lëkurë për të lehtësuar simptomat e ekzmës ose dermatitit duke zvogëluar inflamacionin, kruajtjen dhe skuqjen. Lehtëson simptomat, si dhembjet e lëkurës, të kuqërat dhe fshesa të vockla. Alclometasone mund të lehtësojë edhe acarimin e shkaktuar nga pickimet dhe pickimet e insekteve.

  Beloderm 15 g

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  R Betamethasone dipropionate 0.5 mg/1g

  Ajo absorbohet në qarkullimin sistemik në varësi të fortësisë dhe sasisë së aplikuar dhe lëkurës dhe vendit të aplikimit. Përthithja rritet nga dëmtimi i lëkurës, inflamacioni ose okulizmi.

  Beloderm 30 g Krem

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  Betamethasone dipropionate 0.5 mg/1g

  Ajo absorbohet në qarkullimin sistemik në varësi të fortësisë dhe sasisë së aplikuar dhe lëkurës dhe vendit të aplikimit. Përthithja rritet nga dëmtimi i lëkurës, inflamacioni ose okulizmi.

  Belogent 15 g krem

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  Betamethasone; Gentamicine (0.5 mg + 1g)

  Krem belogenti përdoret në lezionet e lëkurës të infektuara nga bakteret e ndjeshme ndaj gentamicinit si: disa tendosje të streptokokeve, staphylococcus aureus dhe baktereve gram-negative: Pseudomonas aeruginosa, Aerobacteraerogenes, E.Coli, Proteus vulgaris dhe Klebsiella pneumonia.

  Product added to compare.