Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 97 In Stock

  SALOSPIR 

  Acetylsalicylic Acid

  Trajton dhimbjen e lehtë deri në mesatare, rastet me temperaturë dhe sëmundjet inflamatore (sëmundje reumaztimale). 

  Për dhimbje të lehtë deri të moderuar, të tilla si dhimbje koke, nevralgji, mialgji, artralgji dhe përgjithësisht dhimbje me origjinë jo-zorrë. Reduktimi i rreziqeve që rezultojnë nga përsëritja e goditjes trombotike ishemike tek meshkujt. 

  Mbron nga tromboza kardiake dhe cerebrale.

  Availability: 100 In Stock

  SALOSPIR 

  Acetylsalicylic Acid

  Salospir për doza deri në 325 mg përdoret për të ulur rrezikun e infarktit miokardiak në pacientët me anginë të paqëndrueshme ose në pacientët që kanë kaluar infarkt të zemrës. Është i formuluar në tableta gastro-rezistente që tolerohen mirë nga stomaku.  

  Për dhimbje të lehtë deri të moderuar, të tilla si dhimbje koke, nevralgji, mialgji, artralgji dhe përgjithësisht dhimbje me origjinë jo-zorrë. Reduktimi i rreziqeve që rezultojnë nga përsëritja e goditjes trombotike ishemike tek meshkujt. 

  Mbron nga tromboza kardiake dhe cerebrale.

  Availability: 100 In Stock

  Kardiospir 

  Acidi acetilsalicilik 

  Acidi acetilsalicilik (aspirina) është një antiinflamator josteroid (AIJS) i grupit të salicilateve dhe ka shumë karakteristika të përbashkëta me antiinflamatorët e tjerë josteroidë (AIJS). Ai jep efekte analgjezike, antipiretike, antiinflamatore dhe antireumatike.

  Product added to compare.