Aspirin Protect 100 mg përdoret për:

  1. Angina pectoris të paqëndrueshme (dhimbje gjoksi si rrjedhojë e qarkullimit jo të mirë në vazat koronare të zemrës)
  2. si pjesë e mjekimit standart;
  3. Infarktin akut të miokardit si pjesë e mjekimit standart;
  4. Parandalimin e ripërsëritjes së infarktit të miokardit pas një infarkti të mëparshëm (profilaksia e ri-infarktit);
  5. Pas operacioneve ose në ndërhyrje të tjera në vazat arteriale të gjakut (p.sh. në bypass venoz aortokoronar [ACV8], në angioplastikë koronare transluminale perkutane [PTCA]);
  6. Parandalimin e krizave kalimtare ishemike (TIA) dhe infarktit cerebral që ndjekin shfaqjen e shenjave të fazave pararendëse (p.sh. shenja të përkohëshme të paralizës në fytyrë, në muskujt e krahëve ose në humbjen e përkohëshme të shikimit).
100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Ndoshta mund të pëlqejë edhe

Add Related products to weekly line up

in the same category

3 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.