Active filters

Availability: 100 In Stock

Chelated Zinc ofrojnë cilësi “premium” në një formë shumë të përthithshme. Një lëndë ushqyese kryesore, zinku është një mineral thelbësor dhe vital për shumë funksione në trup. Ai mundëson lëkurë, flokë dhe thonj të shëndetshëm dhe ka veprim antioksidant, i cili ndihmon në luftimin e radikalëve të lira.

Availability: Out of stock

The omega-H3 Blue Label formula contains 34 bio-elements including advanced vitamins, minerals and micro-nutrients such as Co-Q10 and lycopene extract. After much scientific research, advanced Omega-H3 Blue Label tablets also include Siberian Ginseng Extract, Maca Extract, grapefruit bioflavonoids and flaxseed, a source of alpha-linolenic acid.

Product added to compare.