Subcategories

  Active filters

  Solgar – Skin, Nails & Hair

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Regular price ALL2,440Price ALL2,196 -10%
  Availability: 100 In Stock

  Complex balanced & unique formula which contains amino acids, red algae powder, MSM, zinc, copper, and vitamin

  Vitamin C contributes to the normal formation of collagen for the normal functioning of the skin.

  Zinc contributes to the normal maintenance of hair, skin and nails.

  Copper contributes to normal hair and skin pigmentation.

  Solgar – Chelaterzinc

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Regular price ALL2,300Price ALL2,070 -10%
  Availability: 99 In Stock

  Chelated Zinc ofrojnë cilësi “premium” në një formë shumë të përthithshme. Një lëndë ushqyese kryesore, zinku është një mineral thelbësor dhe vital për shumë funksione në trup. Ai mundëson lëkurë, flokë dhe thonj të shëndetshëm dhe ka veprim antioksidant, i cili ndihmon në luftimin e radikalëve të lira.

  Solgar – Biotin 300mcg

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Regular price ALL2,000Price ALL1,800 -10%
  Availability: 100 In Stock

  Biotin or vitamin H (also known as vitamin B7) is a very important part of the B vitamin complex that contributes to the maintenance of hair, skin and mucous membranes, the normal functioning of the nervous system and the normal psychological functioning.

  Vitabiotics – Wellwoman 50+

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Regular price ALL1,500Price ALL1,350 -10%
  Availability: 100 In Stock

  Wellwoman 50+ is specifically formulated to support the health and nutritional needs of women over 50 years old. There are many scientific studies that have proven the benefits of using micronutrient supplements on the health of individuals over 50 years old.

  PHYTOPHANÈRE

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Regular price ALL6,190Price ALL5,571 -10%
  Availability: 98 In Stock

  Phytophanere duo is a food supplement for strength and growth of hair and nails, with vitamins B2, B5, B6, B8, C and E, borage oil and zinc.

  It contributes to their beauty and health.

  Product added to compare.