Subcategories

  Active filters

  Availability: 100 In Stock

  Inspired by the combined aesthetic techniques of LED and peeling, this mask instantly illuminates and evens the complexion thanks to specific active ingredients that act against stains in the process of being formed, visible and widespread. A fresh scent of citrus, rose and magnolia with delicate notes of white musk.

  Availability: 100 In Stock

  The day formula has an anti-oxidant and bleaching preventative function and contains a concentration of both vitamins E and B3. The night formula has a specific peeling action in a balm-gel with immediate soothing effect. It contains 7-hydroxy acids and allows in overactive cell regeneration to remove melanin from the surface.

  Availability: 2 In Stock

  Ky krem hidratues i mëndafshtë & i lehtë thithet lehtesisht nga lëkura pa lënë pas ndjesi të yndyrshme. Përmban filtra UVA & UVB për të mbrojtur lëkurën e ndjeshme jo vetëm nga efekti djegës i diellit, por edhe dëmtimet e padukshme të shkaktuara nga rrezet UVA që shkaktojnë plakje të parakohshme. Përbërësit aktiv zbardhues ndihmojnë në zbehjen e njollave të moshës dhe pigmentimit, duke lënë lëkurën të hidratuar dhe të mbrojtur me një ngjyrë të njëtrajtshme

  Availability: 1 In Stock

  Ky krem zbardhues për konturin e syve ka kombinim potent përbërësish aktiv për të ndricuar, zbutur dhe detoksifikuar konturin rreth syve. Përmban Vitamin B3 dhe kompleks të derivuar nga bimë alpine për të ndihmuar në zbehjen e njollave të errëta dhe kompleks me alga jeshile i zgjedhur për veprimin ndaj rrathëve të errët.

  Availability: 100 In Stock

  Rilastil D-Clar Depigmenting Concentrate Drops is a serum indicated as intensive shock treatment to contrast localized hyperchromias (dark spots): sun spots, melasma, drug-induced or post-inflammatory hyperchromias – such as post-acne marks – or uneven complexion.

  Product added to compare.