Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 98 In Stock

  ANTHELIOS PIGMENTATION TINTED CREAM SPF50 + është një produkt dermatologjik i kujdesit ndaj diellit i pasuruar me Procerad. Formula siguron një mbrojtje të spektrit të gjerë të gjerë (UVA-PF 39, UVB, infra të kuqe-A të caktuar dhe dëmtim të ndotjes) për lëkurën e prirur ndaj hiperpigmentimit të dritës UV dhe të dukshme.

  Availability: 100 In Stock

  Formula e ditës ka nje funksion parandalues anti-oksidant dhe zbardhues dhe përmban një përqendrim të dy vitaminave E dhe B3. Formula e natës ka një veprim specifik peeling në një balsam-xhel me efekt zbutës të menjëhershëm.Përmban 7-hidroksi acide dhe  lejon në mbiaktivizimin e rigjenerimit qelizor për të hequr melaninën nga sipërfaqja. 

  Product added to compare.