Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 100 In Stock

  Babytol Vitamine D3 + Vitamine K1

  • Profilaksia e zgjatur e vitaminës K1 rekomandohet në një dozë prej 25 mcg nga dita e 8 jetës deri në fund të muajit të tretë pas lindjes.
  • Për parandalimin e sëmundjes hemorragjike dhe kockave tek të porsalindurit dhe foshnjat
  • Profilaksia e zgjatur e vitaminës D3 dhe K1 rekomandohet nga Ministria Kombëtare e Shëndetësisë, Shoqatat e Pediatrisë dhe Shoqata e Neonatologëve
  Availability: 100 In Stock

  BUONAVIT D3K Vitamine D3+K1

  BuonaVit D3K është një shtesë dietike e vitaminës D dhe vitaminës K, plotësimi i së cilës rekomandohet veçanërisht gjatë muajve të parë pasi është thelbësore për rritjen normale të kockave dhe për parandalimin e sëmundjes hemolitike të të porsalindurit (HDN), një çrregullim i rëndësishëm i mpiksjes.

  Product added to compare.