Filtrat aktiv

Availability: 99 In Stock

Diabetone Plus

Diabetone Plus është një paketë e dyfishtë që kombinon formulën tonë të besuar Diabetone me një kapsulë Omega-3 me cilësi të lartë dhe pastërti.

22 lëndë ushqyese përfshirë Kromin, i cili kontribuon në mirëmbajtjen e niveleve normale të glukozës në gjak dhe Vitaminave B

Përmban Vaj Peshku Omega-3 me burim përgjegjësie

28 tableta dhe 28 kapsula në një paketë të dyfishtë

Product added to compare.