Subcategories

    Filtrat aktiv

    Availability: 5 In Stock

    Vaji i Coconout Organik është një yndyrë vegjetale ideale për pjekje, skuqje dhe gatime enësh. Vaji i kokosit i virgjër përmban një shumicë të acideve yndyrore me zinxhir të mesëm, më së shumti acid laurik. Falë aromës së tij madhështore të kokosit të freskëta, vaji shton një notë të hollë dhe ekzotike në pjatat tuaja. Mund të nxehet në temperatura të larta dhe për këtë arsye është i përshtatshëm për skuqje dhe pjekje.

    Product added to compare.