Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: Out of stock

  Përgatitësi i ushqimit 4 në 1 është një robot për ushqimin e fëmijës që ndihmon në përgatitjen me lehtësi të ushqimeve të shëndetshme të bëra në shtëpi, specifike për kërkesat e fëmijës tuaj. Është komod dhe praktik, mund të gatuajë me avull, të përziejë, të shkrijë dhe të ngrohë në një enë të vetme, për të përgatitur vakte të ushqyeshme pa lodhje

  Availability: Out of stock

  Kutite e ruajtjes së qumështit të gjirit Avent janë të gjithanshëm dhe i kursejnë hapësirën, të dizajnuara për tu rritur me nevojat e foshnjës tuaj, pasi mund të përdorni të njëjtën filxhan për të ruajtur qumështin e gjirit ose ushqimin për fëmijë. Ato përshtaten me të gjitha pompat e gjirit të Philips Avent.

  Product added to compare.