Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

2 perfitime në një veprim të vetëm për menaxhimin gjithëpërfshirës të shpërthimeve lokale: përbërja + trajtimi i kujdesit për lëkurën. Pigmentet që përmbahen në Stick maskohen menjëherë pa përcaktuar. LHA thahet dhe pastron shtytjen lokale për ta thithur atë shpejt. Papërsosmëria maskohet menjëherë, absorbohet shpejt.

Availability: 100 In Stock

Frymëzuar nga teknika estetike e pastrimit të rishfaqjes, përqendrimi i butonit të ndalimit thith shpejt puçrrat dhe shenjat e mbetura falë përbërësve aktivë me performancë të lartë: glukonat zinku astringjent, acid salicilik keratolitik, frenues i acidit azelaik të shartuar të baktereve përgjegjëse për formimin e butonave dhe pluhur antiseptik kalamine.

Product added to compare.