Filtrat aktiv

NUK Nasal Aspirator

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 450 Lekë
Availability: 100 In Stock

NUK Aspirator Nasal një metodë e butë për heqjen e sekretimit të hundës nga hunda e ndjeshme e foshnjës. Nuk është e pazakontë që foshnjat të kenë një të ftohtë dhe pasi që ata marrin frymë pothuajse ekskluzivisht përmes hundës së tyre gjatë muajve të parë të jetës, një hundë e bllokuar mund të çojë shpejt në probleme.

Product added to compare.