Filtrat aktiv

BABYTIME ORO

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 1 200 Lekë
Availability: 99 In Stock

Set mjekësor për kujdesin dhe higjenën e kërthizës tek të porsalindurit.

Seti është i përbërë nga:

– 1 flakon steril 100 ml spray (solucion antiseptic me përmbajtje alkool  etilic 70º, ujë i ç’jonizuar, glicerinë, Methylisothiazolinole, etj.)

– 20 garza të pathurura (20x12cm), secila me paketim të veçantë steril.

Product added to compare.