Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

Pregnacare Plus ofron një paketim të dyfishtë ku përfshihen vitaminat esenciale për shtatzani ku përfshihen dozat e rekomanduara të acidit folik 400mcg dhe 10mcg vitaminë D plus kaspulat me Omega-3 që ofrojnë një burim të pasur të DHA i cili kontribuon në zhvillimin normal të trurit dhe syve tek fetusi.

VICHY - CHILD MILK SPF 50+ 300ml

0 1 2 3 4 1 Review(s) 
Çmimi i rregullt 3 600 LekëÇmimi 3 240 Lekë -10%
Availability: 10 In Stock

Për fëmijët, mbrojtje e lartë në format të madh. Ky qumësht diellor mbron lëkurën e brishtë të fëmijëve nga rrezet UV. Me strukturën e tij të lëngshme dhe të butë, rezistente ndaj ujit dhe përhapjen e lehtë, ky qumësht diellor për fëmijë do ta bëjë fëmijën tuaj të lumtur.

Holle – Qumësht lope organik 1 (0m+)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 1 500 LekëÇmimi 1 425 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Qumësht lope organik 1 është një zgjedhje e shkëlqyer kur bëhet fjalë për formulat e foshnjave. Shumë nëna ndihen fajtore kur bëhet fjalë për përdorimin e formulave të qumështit por nuk ka nevojë. Jo të gjitha nënat mund të ushqejnë me gji, dhe formulat e qumështit të foshnjave ofrojnë ushqimin e përsosur zëvendësues për foshnjën tuaj. 

Availability: 100 In Stock

Formula e Pregnacare Conception është zhvilluar dhe konceptuar në bazë të shumë studimeve në mbarë botën që tregojnë se nutrientë specifikë mund të luajnë një rol mjaft të rëndësishëm në ndërtimin e rezervave me nutrientë,  gati për shtatëzani apo për të ndihmuar në një shëndet sa më të mirë të sistemit riprodhues.

Product added to compare.