Filtrat aktiv

Chicco - Silikone Per Kokat e Gjirit

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 1 000 LekëÇmimi 950 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Ato mbrojnë gjirin duke favorizuar vazhdimësinë e ushqyerjes me gji.

Ato lejojnë kontaktin maksimal lëkurë me lëkurë: janë të vetmet me buzë të ulëta për të siguruar që hunda dhe mjekra e foshnjës të jenë në kontakt me lëkurën e gjirit.

Product added to compare.