Filtrat aktiv

Availability: Out of stock

Kutite e ruajtjes së qumështit të gjirit Avent janë të gjithanshëm dhe i kursejnë hapësirën, të dizajnuara për tu rritur me nevojat e foshnjës tuaj, pasi mund të përdorni të njëjtën filxhan për të ruajtur qumështin e gjirit ose ushqimin për fëmijë. Ato përshtaten me të gjitha pompat e gjirit të Philips Avent.

Availability: Out of stock

Përgatitësi i ushqimit 4 në 1 është një robot për ushqimin e fëmijës që ndihmon në përgatitjen me lehtësi të ushqimeve të shëndetshme të bëra në shtëpi, specifike për kërkesat e fëmijës tuaj. Është komod dhe praktik, mund të gatuajë me avull, të përziejë, të shkrijë dhe të ngrohë në një enë të vetme, për të përgatitur vakte të ushqyeshme pa lodhje

Availability: 100 In Stock

Seti NUK Oral Care është ideal për këtë: përmban një pastë enkas për bebet dhe një furçë dhëmbësh që vendoset në gisht. Ju më pas fërkoni furçën e butë që të pastroni dhëmbët ose të ndihmoni në qetësimin e diskomfortit nga dalja e dhëmbëve. Pasta është e studiuar enkas për përkujdesjen dhe pastrimin e dhëmbëve të parë të bebes suaj

Product added to compare.