Subcategories

    Filtrat aktiv

    Availability: 100 In Stock

     I formuluar në mënyrë specifike për përdorim që nga lindja kremi ushqyes për lëkura të thata me Cold Cream është përkujdesja ideale e përditshme e lëkurës së fytyrë. Lëkurat shumë të thata qetësohen dhe ushqehen menjëherë dhe për një kohë të gjatë falë kompleksit ushqyes mbrojtës (Cold Cream + Ceramide) dhe gjalpit Karite.

    Product added to compare.