Subcategories

    Filtrat aktiv

    Availability: Out of stock

    Përgatitja bëhet në mënyrë të tillë, që mos humbasë aroma e frutave dhe të mos u shtohet sheqer shtesë. Si fillim nisen puretë që kanë një frut, më pas kalohet te kombinimet e frutave të ndryshme. Për një shije unike u mendua të kombinohej molla me boronicën. Pa gluten, pa laktozë, pa vezë, pa ëmbëlsues. Pa kripë, pa proteina të qumështit, pa maja.

    Product added to compare.