Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 100 In Stock

  Vitamina D mundëson një përthithje të mirë të kalciumit. Ajo ndihmon në mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Gjithashtu mundëson një sistem imunitar të mirë. Vitamina D3 në këtë formulim ofrohet me një shije të këndshme portokalli në formë të lëngshme që të mund ta merrni çdo ditë.

  Availability: 100 In Stock

  Ultra Vitamin D siguron një sasi optimale të vitaminës D që luan një rol të rëndësishëm në organizëm dhe në aspekte të tjera të shëndetit. Ajo nuk luan rol vetëm në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve por është e njohur gjithashtu për rolin mbështetës në funksionimin normal të sistemit imunitar, ndarjen normale të qelizave dhe funksionin normal të muskujve.

  Availability: 99 In Stock

  Ultra Vitamin D siguron një sasi optimale të vitaminës D që luan një rol të rëndësishëm në organizëm dhe në aspekte të tjera të shëndetit. Ajo nuk luan rol vetëm në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve por është e njohur gjithashtu për rolin mbështetës në funksionimin normal të sistemit imunitar, ndarjen normale të qelizave dhe funksionin normal të muskujve.

  ESI- NoDol

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 400 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Kapsulat Nodol janë një shtesë ushqyese që përmbajnë glukozaminë dhe sulfat kondroitin, MSM (metil-sulfonil-metan) dhe mangan bazuar në ekstrakte të standardizuara të perimeve.

  Produkti mund të rekomandohet për dhimbje të kyçeve, plagë kërcore, dhimbje dhe ngurtësim të shkaktuar nga artrozat.

  Product added to compare.