Pelena ekologjike, Pingo, Bambo, Pampers, Trudi, Chicco

Pelena

Pelena ekologjike për fëmijë

Filtrat aktiv

Trudi – Pelena

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 820 LekëÇmimi 738 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Produkt me material anësor të butë dhe elastik. Përshtaten në mënyrë natyrale duke u rimodeluar sipas barkut të fëmijës. 

Trudi – Pelena, Madhësitë dhe sasitë përkatëse:

2. Mini (3-6kg) – 21 copë

3. Midi (4-9kg) – 20 copë

4. Maxi (7-18kg) – 18 copë

5. Junior (11-25kg) – 16 copë

6. Extra-Large (15-30kg) – 14 copë

BAMBO NATURE PELENA 0-6

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 950 LekëÇmimi 855 Lekë -10%
Availability: 98 In Stock

Të testuara dermatologjikisht dhe të certifikuar nga instituti rigoroz nordik, EcoLabel. Bambo nature ka një sistem unik përthithës duke e lënë lëkurën e bebit tuaj të thatë gjatë gjithë kohës.

1. E përshtatshme për 2-4kg

2. E përshtatshme për 3-6kg

3. E përshtatshme për 5-9kg

4. E përshtatshme për 7-18kg

5. E përshtatshme për 12-22kg

6. E përshtatshme për 16-30kg

Pingo - Pelena ekologjike 1- 6

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 800 LekëÇmimi 720 Lekë -10%
Availability: 97 In Stock

Pelena për fëmijë me cilësi të lartë dhe ultra të hollë, të cilat natyrshëm janë të buta në prekje dhe marrin frymë për një rehati shtesë. Përshtaten sipas masës, lejojnë fleksibilitet maksimal dhe liri në lëvizje.

1. Newborn – E përshtatshme për 2-5kg

2. Mini – E përshtatshme për 3-6kg

3. Midi – E përshtatshme për 4-9kg

4. Maxi – E përshtatshme për 7-18kg

5. Junior – E përshtatshme për 11-25kg

6. XL – E përshtatshme për 15-30kg

Product added to compare.