Filtrat aktiv

Availability: 50 In Stock

Rilastil Hydrafusion Gel Cream është trajtimi i ri dermatologjik nga Rilastil, me një strukturë të freskët, ultra të lehtë, të zhytur në çast, e formuluar për të lagur plotësisht lëkurën dhe për të kontrastuar papërsosmëritë e celulitit.

  • Me kompleksin e holluar të perimeve dhe ADN-në e natriumit
  • Perdoret per ndikimet e celulitit
Product added to compare.