Filtrat aktiv

NUK – Set për pastrimin e dhëmbëve të bebeve...

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 950 LekëÇmimi 903 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Seti NUK Oral Care është ideal për këtë: përmban një pastë enkas për bebet dhe një furçë dhëmbësh që vendoset në gisht. Ju më pas fërkoni furçën e butë që të pastroni dhëmbët ose të ndihmoni në qetësimin e diskomfortit nga dalja e dhëmbëve. Pasta është e studiuar enkas për përkujdesjen dhe pastrimin e dhëmbëve të parë të bebes suaj

Nuk – Pompë gjiri sensitive Jolie

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 5 000 LekëÇmimi 4 750 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Pompa e gjirit manuale Nuk Jolie është e dizenjuar për ta bërë këtë proces më të lehtë. Me një lëvizje ekstraktuese perfekte dhe me një formë ergonomika lejon kryerjen e procesit me vetëm një dorë. Jolie gjithashtu ka një teksturë të butë silikoni e cila përputhet me formën e gjoksit të nënave duke ofruar në të njejtën kohë një masazhim të lehtë që nxit rrjedhjen e qumështit.

Chicco - Ene me hapsire nxjerrëse qumështi pluhur

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 1 560 LekëÇmimi 1 482 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Gama e Sistemit të Vaktit të Lehtë ju lejon të ecni gjithmonë e shoqëruar nga ushqimi juaj. Eshtë zgjidhja ideale për transportimin e ushqimit të bebes tuaj. Kjo paketë kontejnerësh përbëhet nga: një ene me vrimë nxjerrëse pluhur qumështi dhe një enë 300ml. 

Product added to compare.