Filtrat aktiv

Availability: 10 In Stock

Ky krem me ngjyrë pastron poret, korrigjon imperfeksionet duke matifikuar dhe unifikuar lëkurën. Ajo zbeh imperfeksionet dhe shenjat e kuqe duke përmiresuar menjëherë pamjen e lëkurës. Pas disa ditëve përdorim, imperfeksionet reduktohen dhe pas disa javëve, poret pastrohen, tekstura e lëkurës përmirësohet, shkëlqimi është i kontrolluar.

Product added to compare.