Te tjera

Ne kete kategori do te gejni te gjithe produket qe ju ndihmojne me zemren dhe qarkullimin e gjakut, duhanpirja, qetesia dhe gjumi, mireqenia seksuale e femres dhe e mashkullit, kujdesi ndaj syve dhe vesheve, kujdesi per gojen.  

Filtrat aktiv

Availability: 97 In Stock

SALOSPIR 

Acetylsalicylic Acid

Trajton dhimbjen e lehtë deri në mesatare, rastet me temperaturë dhe sëmundjet inflamatore (sëmundje reumaztimale). 

Për dhimbje të lehtë deri të moderuar, të tilla si dhimbje koke, nevralgji, mialgji, artralgji dhe përgjithësisht dhimbje me origjinë jo-zorrë. Reduktimi i rreziqeve që rezultojnë nga përsëritja e goditjes trombotike ishemike tek meshkujt. 

Mbron nga tromboza kardiake dhe cerebrale.

Availability: 100 In Stock

Dermoxen florexil përdoret për higjienën dhe mbrojtjen e vaginës dhe membranën e mukozës. Rivendos balancën e pH të vaginës dhe ka veprim antibakterial dhe antimykotik. Lehtëson simptomat e djegies, skuqjes, kruarjes dhe aromat e pakëndshme. Dushi vaginal Dermoxen është i domosdoshëm për eliminimin e gjakut residual pas periodave, për higjienën pas marrëdhënieve seksuale dhe në rastet e rredhjes së tepërt vaginale. 

Availability: 99 In Stock

Selerbe Fitointimo përmban ovula vaginale me Candi Resolve një përzierje bimore me bazë Polisakaridesh (nga Aloe Vera), Vajra esencialë (nga Sherebela dhe Vaji i pemës së çajit) dhe esktrakte të farës së Grejpfrutit. Përdoret për trajtimin e sëmundjeve bakteriale dhe mykotike të mukozës vaginale. Lehtëson nga djegia, kruarjet dhe skuqjet.

Availability: 100 In Stock

SALOSPIR 

Acetylsalicylic Acid

Salospir për doza deri në 325 mg përdoret për të ulur rrezikun e infarktit miokardiak në pacientët me anginë të paqëndrueshme ose në pacientët që kanë kaluar infarkt të zemrës. Është i formuluar në tableta gastro-rezistente që tolerohen mirë nga stomaku.  

Për dhimbje të lehtë deri të moderuar, të tilla si dhimbje koke, nevralgji, mialgji, artralgji dhe përgjithësisht dhimbje me origjinë jo-zorrë. Reduktimi i rreziqeve që rezultojnë nga përsëritja e goditjes trombotike ishemike tek meshkujt. 

Mbron nga tromboza kardiake dhe cerebrale.

Product added to compare.