Filtrat aktiv

Solgar – Skin, Nails & Hair

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 440 Lekë
Availability: 100 In Stock

Formulë komplekse e balancuar dhe unike e cila përmban aminoacide, pluhur të algës së kuqe, MSM, zink, bakër, dhe vitaminë

Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionim normal të lëkurës.

Zinku kontribuon në mirëmbajtjen normale të flokëve, lëkurës dhe thonjëve.

Bakër kontribuon në pigmentimin normal të flokëve dhe lëkurës.

Solgar – Magnesium Citrate

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 600 Lekë
Availability: 100 In Stock

Ky produkt nga Solgar vjen në formën e citratit të Magnesiumit e cila është një formë shumë e përthitshme e këtij minerali krahasuar me format e tjera të zakonshme që janë në treg të oksideve. Për këtë arsye Magnesium Citrate është ideal për individët që kanë probleme me traktin tretës apo ato që nuk i përthithin format e tjera të këtij minerali me lehtësi.

Solgar – Vitaminë D3 e lëngshme 125mcg (5,000 IU)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 1 700 Lekë
Availability: 100 In Stock

Vitamina D mundëson një përthithje të mirë të kalciumit. Ajo ndihmon në mbajtjen e kockave dhe dhëmbëve të shëndetshëm. Gjithashtu mundëson një sistem imunitar të mirë. Vitamina D3 në këtë formulim ofrohet me një shije të këndshme portokalli në formë të lëngshme që të mund ta merrni çdo ditë.

Solgar – Chelated Zinc

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 300 Lekë
Availability: 100 In Stock

Chelated Zinc ofrojnë cilësi “premium” në një formë shumë të përthithshme. Një lëndë ushqyese kryesore, zinku është një mineral thelbësor dhe vital për shumë funksione në trup. Ai mundëson lëkurë, flokë dhe thonj të shëndetshëm dhe ka veprim antioksidant, i cili ndihmon në luftimin e radikalëve të lira.

Solgar – Biotin 300mcg

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 000 Lekë
Availability: 100 In Stock

Biotina apo vitamina H (e njohur gjithashtu si vitamina B7) është pjesë shumë e rëndësishme të kompleksit të vitaminave B që kontribuon në mirëmbajtjen e flokëve, lëkurës dhe mukozave, funksionimin normal të sistemit nervor dhe funksionimin normal psikologjik.

Solgar – L-Methionine 500mg

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 3 150 Lekë
Availability: 100 In Stock

L-Methionine është një aminoacid thelbësor i cili vepron si një promotor antioksidant. Trupi jonë është në gjendje të konvertojë metioninën në cisteinë e cila vepron si prekursor i antioksidantit detoksifikues L-Glutathione. Metionina e cila është gjithashtu lipotropik, ndihmon në metabolizmin e yndyrnave. 

Product added to compare.