Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

Suplement në formë të kapsulave të lëngshme me omega 3 për biodisponibilitet më të lartë. i dizenjuar për të forcuar sistemin qendror nervor, I cili mund të dobësohet nga mosha apo si pasojë e dhimbjes kronike. Përmban 2 fosfolipide: Phosphatidylcholine (PC) dhe phosphatidylserine (PS), esencialë për shëndetin dhe në vecanti për sistemin nervor.

Availability: 100 In Stock

NEOTRASMITTER siguron një furnizim korrekt të lëndëve ushqyese që kryejnë një veprim të fortë të ribalancimit kimik. Mekanizmi i tij i veprimit konsiston në mbështetjen e prodhimit fiziologjik të neurotransmetuesve, për transmetimin korrekt të mesazheve midis qelizave nervore që kontrollojnë funksionimin e muskujve nga njëra anë, intelektuale dhe emocionale nga ana tjetër.

DELIFAB INTEGRA

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 2 800 Lekë
Availability: 100 In Stock

Serenoa repens

Mel (Panicum miliaceum) : favorizon mirëqënien e thonjve dhe të flokëve

Caj jeshil :veprim antioksidant, purifikues

Cisteina

Vitis Vinifera, e pasur me proantocianidina, antioksidante e fuqishme

Zink : kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe ndikon në ushqyerjen dhe rritjen e flokëve

Biotinë: ndikon në mirëmbajtjen normale të lekurës dhe flokëve,membranat mukoze,ndihmon në metabolizmin  nervor

Product added to compare.