Qumesht

Cdo femije meriton ushqyerjen me te mire, qe nga momenti ilindjes. Marka qe trgtojm kuptojn rendesine per te mbeshtetur nevojat e ndryshme ushqimore gjate foshnjerire dhe viteve te rritjes.

Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: Out of stock

  Qumësht lope organik 1 është një zgjedhje e shkëlqyer kur bëhet fjalë për formulat e foshnjave. Shumë nëna ndihen fajtore kur bëhet fjalë për përdorimin e formulave të qumështit por nuk ka nevojë. Jo të gjitha nënat mund të ushqejnë me gji, dhe formulat e qumështit të foshnjave ofrojnë ushqimin e përsosur zëvendësues për foshnjën tuaj. 

  Availability: 99 In Stock

  Karakteristikat

  Prodhuar në Itali

  6 deri në 12 muaj

  Me Qumështin e Fermentuar Ekskluziv me L. paracasei CBA L74

  Për funksionimin e duhur * të Sistemit Imunitar

  Me ALA, Kalcium, Hekur dhe 13 Vitamina, sipas ligjit

  Me etiketë të hapur dhe të mbyllur

  * me Vitamina A, C dhe D të cilat kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar

  Product added to compare.