Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

Krem ​​mbrojtës endorektal rekomandohet si ndihmës në trajtimin e sindromës hemorroide varikoze (hemorroide të brendshme dhe të jashtme) dhe acarimeve të lëkurës anale dhe perianale dhe mukozës. Falë formimit të një filmi mbrojtës dhe lubrifikant, parandalon acarimet e zakonshme për shkak të fërkimit, në prani të hemorroideve, shpesh të shkaktuara nga kapsllëku, stili i jetës së ulur, ortostatizmi dhe shtatzënia.

Availability: 99 In Stock

Falë formulës së tij, larësi Hemopran pastron zonën delikate perianale dhe jep një ndjesi të këndshme të freskisë dhe mirëqenies, duke lehtësuar ndjesitë e kruajtjes. Rekomanduar për përdorim të përditshëm, madje edhe në lëkurën delikate të fëmijëve dhe të moshuarve, nuk ndryshon ekuilibrin fiziologjik të pjesëve të jashtme intime, duke mbrojtur kështu kundër sulmeve bakteriale.

Availability: 100 In Stock

Hemorect për lehtësimin e hemorroideve i përket linjës së kozmetikës me një qëllim të veçantë. Ajo ka për qëllim të lehtësojë simptomat e hemorroideve. Lehtëson simptomat si dhimbja, djegia, kruajtja që janë më shpesh rezultat i venave me variçe dhe inflamacionit në zonën anale dhe rektale. Përbërësit e kremës Hemorekt për lehtësimin e hemorroideve kanë një efekt anti-inflamator, antiseptik dhe astringent, ndërsa zvogëlojnë dhimbjen dhe kruajtjen.

Product added to compare.