Farmaci - OTC

Barna qe tregtohen pa përshkrim recete mjekesore, OTC

Filtrat aktiv

Availability: 99 In Stock

Ilaçi tradicional bimor që mund të përdoret si qetësues i kollës dhe qetësues i kollës dhe kështu funksionon në çdo fazë të kollitjes. Me përbërësit e saj thjesht bimor. Ekstraktet e trumzës dhe marshmallos për të lehtësuar dëshirën për të kollitur dhe për të inkurajuar kollitjen e gëlbazës së trashë kur kollitja shoqërohet me një të ftohtë. Vaji esencial i barit të trumzës gjithashtu ka një efekt antiseptik. 

Product added to compare.