Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 99 In Stock

  Aciclovir 5% është një krem ​​që përdoret për infeksione të lëkurës nga Herpes Simplex. Ai është i indikuar pwr përdorim tek të rriturit. Herpesi është një infeksion viral i lëkurës që mund të shfaqet rreth buzëve ose zonave gjenitale. Acikloviri nuk i parandalon por ndihmon në trajtimin dhe qetësimin e tyre.

  Availability: 100 In Stock

  Dermoxen florexil përdoret për higjienën dhe mbrojtjen e vaginës dhe membranën e mukozës. Rivendos balancën e pH të vaginës dhe ka veprim antibakterial dhe antimykotik. Lehtëson simptomat e djegies, skuqjes, kruarjes dhe aromat e pakëndshme. Dushi vaginal Dermoxen është i domosdoshëm për eliminimin e gjakut residual pas periodave, për higjienën pas marrëdhënieve seksuale dhe në rastet e rredhjes së tepërt vaginale. 

  Availability: 99 In Stock

  Selerbe Fitointimo përmban ovula vaginale me Candi Resolve një përzierje bimore me bazë Polisakaridesh (nga Aloe Vera), Vajra esencialë (nga Sherebela dhe Vaji i pemës së çajit) dhe esktrakte të farës së Grejpfrutit. Përdoret për trajtimin e sëmundjeve bakteriale dhe mykotike të mukozës vaginale. Lehtëson nga djegia, kruarjet dhe skuqjet.

  Product added to compare.