Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

Konsumimi i rregullt i alkoolit dhe marrja e përsëritur e vakteve të yndyrshme mund të sforcojë mëlçinë dhe të ndikojë në funksionin e saj. Pavarësisht kapacitetit të saj për të rigjeneruar veten, duhet të kujdeseni për mëlçinë pasi është thelbësore për tretjen e duhur dhe detoksifikimin e metabolitëve të dëmshëm.

Product added to compare.