Filtrat aktiv

Availability: 100 In Stock

Ky produkt nga Solgar vjen në formën e citratit të Magnesiumit e cila është një formë shumë e përthitshme e këtij minerali krahasuar me format e tjera të zakonshme që janë në treg të oksideve. Për këtë arsye Magnesium Citrate është ideal për individët që kanë probleme me traktin tretës apo ato që nuk i përthithin format e tjera të këtij minerali me lehtësi.

Availability: 100 In Stock

Shëndeti i kockave dhe i kërceve janë të rëndësishme për mirëqenien afatgjatë. Jointace Rose Hip & MSM është zhvilluar nga ekspertët e Vitabiotics dhe ofron një kombinim unik të mineraleve, vitaminave dhe nutrientëve, ideale për ato që kanë një jetë aktive, që merren me sport ose janë në moshë të thyer.

Availability: 100 In Stock

Magnez 400 + B1 + B6 + B12 + Acid folik: Sfida e jetës së përditshme dhe stresit fizik për shkak të punës ose sporteve, kërkojnë energji dhe nerva të forta. Kjo mund të çojë në një nevojë në rritje për magnez dhe vitamina B. Mirëqenia fizike dhe performanca ndikohen nga faktorë të ndryshëm.

Nova - MgKB

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 1 000 Lekë
Availability: 99 In Stock

NOVA.MGKB është një suplement shtese  bazuar në MAGNESIUM dhe POTASSIUM, me VITAMIN B12, treguar në të gjitha gjendjet e mangëta të magnezit dhe kaliumit për shkak të marrjes së ulët me dietë, ose në gjendje të rritjes së nevojës të shkaktuara nga dobësia e muskujve, aktiviteti intensiv djersitje fizike, e tepruar.

Product added to compare.