Nova MgKB

MAGNESIUM kontribuon në uljen e lodhjes dhe lodhjes, në metabolizmin normal të energjisë dhe në funksionimin normal të sistemit nervor.

POTASSIUM kontribuon në funksionimin normal të muskujve.

VITAMIN B12 kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe lodhjes, në funksionimin normal të sistemit.

Pa gluten. Pa laktozë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.