Tabletat e Doppelherz përmbajnë 400 mg magnez në një kombinim të ndjeshëm me vitaminat B1, B6, B12 dhe acid folik. Magnezi është një mineral jetësor që trupi nuk mund ta prodhojë vetë. Hapësira e magazinimit është e kufizuar. Magnezi kontribuon në metabolizmin normal të energjisë, funksionimin normal të sistemit nervor dhe funksionimin normal të muskujve. Vitamina B1 kontribuon në funksionin normal të zemrës. Acidi folik është një vitaminë e tretshme në ujë e grupit B. Kontribuon në formimin normal të gjakut dhe ka një funksion në ndarjen e qelizave. Vitaminat B6 dhe B12 luajnë një rol në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut që janë të rëndësishme për transportin e oksigjenit. Vitamina B6 gjithashtu kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.